Isännöintipalvelut

Isännöinti / hallinnointi

Aruco on perustettu v.1994 ja on muun työn ohella tarjonnut isännöintiä perustamisestaan alkaen vuoteen 2008 . Siitä eteenpäin Aruco on toiminut päätoimisena isännöintiyrityksenä, jolla on tänä päivänä vankka jalansija vaasalaisten taloyhtiöiden isännöintipalveluiden toimittajana.

Työkokemukseni rakennusliikkeissä sen eri tehtävissä on antanut hyvän perustan hoitaa isännöintialan alati laajenevaa työkenttää. Lakimuutokset ja muut lisääntyneet velvoitteet vaativat työtä enenevässä määrin. Projektien suunnittelu ja hallinta ovat lempilapsiani, joille haluan antaa aikaani ja panostaa niiden eteen. Onnistuneesta projektista saatu hyöty tulee suoraan osakkaille asuntojen arvon nousuna.

Hoidamme yhtiöitänne yhtä tarkasti kuin omaa talouttamme, mistä takeena on Arucon luottoluokitus AA.

Aruco Isännöinti - Anitta Ruotsalainen puhelimessa

Kirjanpito / reskontra

Hoidamme kirjanpidon ja vastikeseurannan itse, jolloin tieto osakkaan tilanteesta on helposti saatavissa. Vastikkeista lähetämme tasaisin väliajoin tietoa osakkaalle.

Tekniset palvelut

Arucon tekninen tuki toimii taustalla auttaen teknisissä hankinnoissa ja projekteissa. Lisäksi tekninen tuki auttaa taloyhtiön teknisten ongelmien ratkaisuissa ja toimii tarvittaessa riippumattomana osapuolena neuvotteluissa.

Aruco Isännöinti - Kai Ruotsalainen