Osakkeen omistajille

Tietoa osakkaille

Osakkaille jaamme tietoa monella tapaa näiden sivujen kautta. Pääsette isännöintiliiton sivuille lukemaan ajankohtaiset kuulumiset alla olevista linkeistä.

Lisäksi on palsta jossa kerrotaan taloyhtiöiden ajankohtaisia asioita. Lomakkeista löytyy tietosuojaseloste, minkä mukaan toimimme.

Huoneistokohtaisesta tehtävästä remontista on lomakkeissa remontti-ilmoitus sekä ohjeet sen laatimiseksi.

Joustavimmin tavoitat meidät sähköpostilla. Pyrimme selvittämään asiat mahdollisimman nopeasti.

Aruco Isännöinti

Ajankohtaista

Kuukausitiedote

Avainturvallisuuden muistilista

Kotiavaimista kannattaa pitää hyvää huolta, eikä avainnippuun pidä kiinnittää asunnon tietoja tai osoitetta. Seuraavat ohjeet on hyvä pitää mielessä:

Äänet kuuluvat taloyhtiöön

Taloyhtiöön mahtuu erilaisia elämänrytmejä. Ota asumisessasi huomioon naapurit ja vältä turhaa metelöintiä. Normaaleja elämisen ääniä pitää kuitenkin sietää puolin ja toisin.

Normaaleihin kodin ääniin kuuluvat esimerkiksi:

Yhteisten järjestyssääntöjen määräämän yörauhan aikana meteliä tulee välttää.

Jos häiritsevä toiminta on jatkuvaa ja toistuvaa, pitää siihen puuttua. Ensimmäiseksi kannattaa ottaa suoraan yhteyttä naapuriin. Usein pelkkä keskustelu saattaa riittää, sillä asukas ei välttämättä ymmärrä olevansa häiriöksi.

Jos häiritsevä käyttäytyminen kaikesta huolimatta jatkuu, kannattaa parin naapurin kanssa yhdessä kirjata ylös päivämäärät ja kellonajat, sekä millaisesta häiriöstä on kyse. Ole tämän jälkeen yhteydessä isännöintiyritykseen.

 Lemmikit

Lemmikinomistajien on syytä huolehtia, ettei lemmikki tee tarpeitaan taloyhtiön piha-alueelle. Jos vahinko tapahtuu, korjaa jätökset aina pois. Kaikki lemmikit tulee pitää kiinni taloyhtiön piha-alueella.

Koiran omistaja

 Kissan omistaja

MUUTTOILMOITUS

Tehkää aina muuttoilmoitus. Maistraatista ei tule meille tietoja, joten taloyhtiölle pitää tehdä oma ilmoitus jokaisesta huoneistossa asuvasta henkilöstä.

Vastuunjakotaulukko

Suosittelemme vastuunjakotaulukon katsomista tietokoneella. Voit kuitenkin halutessasi avata sen tästä.