Osakkeen omistajille

Tietoa osakkaille

Osakkaille jaamme tietoa monella tapaa näiden sivujen kautta. Pääsette isännöintiliiton sivuille lukemaan ajankohtaiset kuulumiset alla olevista linkeistä.

Lisäksi on palsta jossa kerrotaan taloyhtiöiden ajankohtaisia asioita. Lomakkeista löytyy tietosuojaseloste, minkä mukaan toimimme.

Huoneistokohtaisesta tehtävästä remontista on lomakkeissa remontti-ilmoitus sekä ohjeet sen laatimiseksi.

Joustavimmin tavoitat meidät sähköpostilla. Pyrimme selvittämään asiat mahdollisimman nopeasti.

Aruco Isännöinti

Ajankohtaista

Isännöitsijän kuukausitiedote

Kuka huoltaa leikkipaikan?

Leikkipaikka on monelle taloyhtiön pikkuasukkaalle varsinkin kesän tultua mieluinen paikka. Jos havaitset puutteita leikkipaikalla, ota yhteyttä huoltoyhtiöön. Tarvittaessa kannattaa estää lasten leikkiminen, jos leikkipaikka vaikuttaa selkeästi vaaralliselta.

Grillaajan muistilista

Grillikausi on aluillaan ja innokkaimmat ovat jo kaivaneet grillin esille. Parvekkeella saa grillata, kunhan siitä ei aiheudu paloturvallisuusvaaraa. Grillauksesta leijailevat tuoksut ja käryt kuuluvat normaaliin asumiseen.

Kukat kaunistamaan pihaa

On mukavaa, jos joku asukas on innokas hoitamaan yhteisiä istutuksia. Puita ja kukkia ei voi kuitenkaan istuttaa yhteisille piha-alueille omin luvin, vaan yhteisistä alueista päätetään yhdessä. Talon toimintatavat kannattaa varmistaa etukäteen taloyhtiön hallitukselta.

Kasteluvuoroista ja muista hoitotehtävistä on hyvä sopia etukäteen. Vastuussa voi olla esimerkiksi kukkia ehdottanut osakas.

Huoltoyhtiö huolehtii isoista asioista, kuten useimmiten nurmikon ja aidan leikkaamisesta. Muita töitä asukkaat voivat sovitusti hoitaa itse tai taloyhtiö voi palkata vihertyöntekijän tekemään niitä.

Toukokuu on toivoa täynnä, siitä kesää kohti aurinkoisin mielin !

Vastuunjakotaulukko

Suosittelemme vastuunjakotaulukon katsomista tietokoneella. Voit kuitenkin halutessasi avata sen tästä.