Osakkeen omistajille

Tietoa osakkaille

Osakkaille jaamme tietoa monella tapaa näiden sivujen kautta. Pääsette isännöintiliiton sivuille lukemaan ajankohtaiset kuulumiset alla olevista linkeistä.

Lisäksi on palsta jossa kerrotaan taloyhtiöiden ajankohtaisia asioita. Lomakkeista löytyy tietosuojaseloste, minkä mukaan toimimme.

Huoneistokohtaisesta tehtävästä remontista on lomakkeissa remontti-ilmoitus sekä ohjeet sen laatimiseksi.

Joustavimmin tavoitat meidät sähköpostilla. Pyrimme selvittämään asiat mahdollisimman nopeasti.

Aruco Isännöinti

Ajankohtaista

Kesäajan tiedote

Lomalaisen muistilista

Lomakausi on nyt menossa ja monet suunnittelevat matkaa. Mikäli olet lähdössä pidemmäksi aikaa pois kotoa, muista tehdä muutamat etukäteisjärjestelyt, jotta voit hyvin ja turvallisin mielin nauttia lomasta.

Kesän aukioloajat

Isännöintiyrityksemme on kesäaikana avoinna:

ma – to 9 – 16, perjantaina 9 – 14

 

Taloyhtiön verkkosivuilta löydät runsaasti tietoa ja ohjeita. Katso mm. vastuunjakotaulukko tämän tiedotteen alapuolelta.

Kiireellisissä asioissa, kuten vahinkotapauksissa, ole yhteydessä suoraan huoltoyhtiön päivystykseen. Huoltoyhtiön päivystysnumero kannattaa tallentaa puhelimeen, jotta löydät sen tarvittaessa nopeasti.

Raskaan korona kevään jälkeen vietämme isännöintitoimistossa myös lomittain lomaa, eli jos et heti saa meitä kiinni, niin lähetä meille sähköpostia.

Jos olet ajatellut loman aikana tehdä remonttia, niin huomioi loma-aika myös remontin luvan saannissa, että se ei tule saman tien, vaan varaa siihen reilusti aikaa. Käy lukemassa ohjeet remontti-ilmoituksen tekemiseen.

 

Aurinkoista kesäloma-aikaa!

Vastuunjakotaulukko

Suosittelemme vastuunjakotaulukon katsomista tietokoneella. Voit kuitenkin halutessasi avata sen tästä.